Wij staan in onze artsenpraktijk voor u klaar met een team van vier artsen. Dr Nickmans Rudolf en Dr Morren Nelly startten de praktijk in 1983. In 2013 stapte hun zoon Dr Nickmans Brecht in de praktijk, 2 jaar later gevolgd door zijn zus Dr Nickmans Dorien.

In deze familiepraktijk trachten wij het volledige gamma van de huisartsengeneeskunde aan te bieden. Wij verzorgen bijgevolg zowel zuigelingen en kinderen als zwangere vrouwen, maar tellen ook heel wat rusthuisbewoners in ons patiëntenbestand. Verder kan u bij ons terecht voor heel wat routine-onderzoeken (bloednames, electrocardiografie,…), kleine heelkunde of behandeling van wratjes met vloeibare stikstof, maar ook preventieve onderzoeken zoals het afnemen van vaginale uitstrijkjes, het toedienen van vaccins en nog zoveel meer.

Tot slot zijn wij alle vier aangenomen arts voor zowel defensie als politie.

Anissa en Elsbeth zijn onze medische secretaresses. Zij beantwoorden vaak jullie telefoontjes en vormen zo het eerste aanspreekpunt van onze praktijk. Voor alle administratieve vragen en voor het maken van afspraken kunnen jullie zeker bij hen terecht. Zij zijn elke dag bereikbaar van 8 uur tot half 12 en van half 2 tot half 8.